Bildekor

Bildekor är ett enkelt och prisvärt sätt att exponera ditt företag eller varumärke. Vi tillverkar och monterar allt från enklare dekorsatser till helt inklädda fordon. Vi levererar och monterar allt från enstaka fordon till hela fordonsflottor.

Reflexuppmärkning

Dekorsatser i dataskuren vinylfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av företagsbilar m.m.

Prisexempel denna dekor: 9000:- ex moms

Fyrfärgsdekor

Dekor i fyrfärgsprintad vinylfolie. Skyddslamineras för hållbarhet upp till 5 år och mot mekaniskt slitage som tvätt m.m.

Prisexempel denna dekor: 12 000:- ex moms

Dekorsatser

Dekorsatser i dataskuren eller fyrfärgsprintad vinylfolie. Hållbarhet upp till 5 år för printad och 8 år för skuren dekor.

Prisexempel denna dekor: 5000:- ex moms

Bildekor

Dekorsatser i dataskuren vinylfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av företagsbilar m.m.

Prisexempel denna dekor: 2 900:- ex moms

Priserna i dessa exempel gäller vid tryckfärdigt original och inkluderar montering. Vi tar emot följande format: jpg, bmp, png, wmf, ai, eps, pdf, cdr, word. Tänk på att resultatet inte blir bättre än vad filen är!
Behöver du hjälp med originalet så hjälper vi dig gärna, då är debiteringen 650:-/tim. Samtliga priser är exklusive moms.

DekorReklam AB lämnar 1 års garanti på arbetet

Kontaktformulär

Tänk på att försöka specificera vad för typ av bil (märke, modell, årtal, färg på lacken) det gäller samt vad för typ av dekor ni har tänkt er så att vi så snabbt och enkelt som möjligt ska kunna hjälpa er.