Banderoller och flaggor

Banderoller, vepor och olika typer av flaggor är perfekt om du vill synas men ändå vara flexibel.
Klicka på ikonerna nedanför för att komma direkt till informationen.
Är ni osäkra på vad just ni behöver så kontakta oss så hjälper vi er att välja rätt.

Banderoller och vepor

Flaggor

Beachflaggor

Banderoller och vepor

Banderoll, banner eller vepa, kalla det vad du vill, men det är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att exponera sitt budskap på. Banderollen eller vepan går att göra i princip vilken storlek som helst, helt efter era önskemål.

På husväggar, på ett staket, mellan två träd, i en mässmonter eller varför inte på ett släp? Vi tillverkar banderoller i olika material och med olika fastsättningsmetoder. Allt från avancerade banderollhissar till enkla öljett-lösningar. Men oroa er inte, vi guidar er så att ni får rätt banderollmaterial och rätt upphängningsalternativ för era specifika behov och miljökrav.

Varje dag utsätts vi för tusentals intryck och att stå ut i myllret av information är inte alltid lätt. Det kan verka simpelt med ett uppspänt “skynke”, men det är ett smart och effektivt sätt att exponera sin logga/budskap och pryda en yta som annars kanske hade varit tom. Eller varför inte dölja en ful yta med ett snyggt budskap? För vem kan låta bli att låta blicken falla på en snyggt designad banderoll?

Flaggor

Beachflaggor