Lastbilsdekor

Vi tillverkar, designar & monterar stripes, dekorelement och företagslogotyper på lastbilar & arbetsfordon. Allt från enklare dekorstripes till heltäckningar av skåp med både färgad & printad folie. Vi designar och helfolierar även hytter som ett alternativ till vanlig lackering eller motivlack.

Företagsprofilering

Dekorsatser i dataskuren vinylfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av företagsbilar m.m.

Prisexempel denna dekor: 9000:- ex moms

Fyrfärgsdekor

Dekor i fyrfärgsprintad vinylfolie. Skyddslamineras för hållbarhet upp till 5 år och mot mekaniskt slitage som tvätt m.m.

Prisexempel denna dekor: 12 000:- ex moms

Helfoliering

Dekorsatser i dataskuren eller fyrfärgsprintad vinylfolie. Hållbarhet upp till 5 år för printad och 8 år för skuren dekor.

Prisexempel denna dekor: 16000:- ex moms

Reflexkonturmärkning ECE-104R

Dekorsatser i dataskuren vinylfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av företagsbilar m.m.

Priserna i dessa exempel gäller vid tryckfärdigt original och inkluderar montering. Vi tar emot följande format: jpg, bmp, png, wmf, ai, eps, pdf, cdr, word. Tänk på att resultatet inte blir bättre än vad filen är!
Behöver du hjälp med originalet så hjälper vi dig gärna, då är debiteringen 650:-/tim. Samtliga priser är exklusive moms.

DekorReklam AB lämnar 1 års garanti på arbetet

Kontaktformulär

Tänk på att försöka specificera vad för typ av lastbil (märke, modell, färg på lacken, hyttstorlek, typ av flak) det gäller samt vad för typ av dekor ni har tänkt er så att vi så snabbt och enkelt som möjligt ska kunna hjälpa er.