Fordonsdekor och solfilm

Här kan du läsa mer om bildekor, bilfoilering, lastbil- och bussfoilering samt solfilm. Klicka på respektive bild för att komma direkt till informationen.

Bildekor

Lastbil- bussdekor

Bilfoilering

Solfilm

PPT Stenskottsskydd

Bildekor

Bildekor är ett enkelt och prisvärt sätt att exponera ditt företag eller varumärke. Vi tillverkar och monterar allt från enklare dekorsatser till helt inklädda fordon. Vi levererar och monterar allt från enstaka fordon till hela fordonsflottor.

Fyrfärgsdekor
Dekor i fyrfärgsprintad vinylfolie. Lamineras för att skyddas mot mekaniskt slitage som t.ex. tvätt. Hållbarhet upp till 5 år.

Dekorsatser
Dekorsatser i dataskuren eller fyrfärgsprintad vinylfolie. Hållbarhet upp till 5 år för printad dekor och 8 år för skuren.

Bildekor
Dekorsatser i dataskuren vinylfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av t.ex. tjänstebilar med mera.

Läs mer

Reflexdekor / Battenburg

Dekorsatser i dataskuren reflexfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av företagsbilar med mera

Lastbils- och bussdekor

Vi tillverkar, designar och monterar stripes, dekorelement och företagslogotyper på lastbilar, bussar och olika typer av  arbetsfordon. Allt från enklare dekorstripes till heltäckningar av skåp med både färgad och printad folie. Vi designar och helfolierar även hytter som ett alternativ till vanlig lackering eller motivlack.

Företagsprofilering
Dekorsatser i dataskuren vinylfolie. Hållbarhet upp till 8 år. För profilering av lastbilshytter med mera.

Fyrfärgsdekor
Dekor i fyrfärgsprintad vinylfolie. Lamineras för att skyddas mot mekaniskt slitage som t.ex. tvätt. Hållbarhet upp till 5 år.

Helfoilering
Dekor i fyrfärgsprintad vinylfolie. Lamineras för att skyddas mot mekaniskt slitage som t.ex. tvätt. Hållbarhet upp till 5 år.

Reflexkonturmärkning ECE-104R
Konturmärkning är sedan 2010 ett krav på tunga fordon. Vi har vit, gul och röd reflex med godkänd märkning på rulle. Reflexen är 50mm bred och köpes per löpmeter eller hel rulle (50m)

Läs mer

Bilfoilering

Helfoliering betyder att man klär in hela fordon med vinylfolie. Man kan klä in fordonet med en enfärgad folie, designad digitalprintad folie eller med specialfolier som t.ex. kolfiberfolie. Helfoliering funkar dessutom som ett lackskydd.

Vi designar, tillverkar och monterar folie för helfoliering. Vi använder en gjuten folie av högsta kvalitét som är avsedd för ändamålet. Foliens egenskaper gör att man kan forma, tänja och värma in den i skarvar och veck, samt att den inte lyfter eller spricker efter en tid. När man sedan vill återställa bilen värmer man helt enkelt bara av folien. Man kan även foliera bilen i en enfärgad folie eller med specialfolie som t.ex. kolfiber.
Designa din bil själv eller ta hjälp av oss med idéer och design.

Läs mer

Solfilm

Våra solfilmer tar bort 99% av den skadliga UV-strålningen, reducerar värme och blekning samt tar bort störande reflektioner. De mörka filmerna ger dessutom ett enastående insynsskydd vilket uppskattas av de bilägare som transporterar stöldbegärlig utrustning eller liknande.
Vår solfilm fungerar också utmärkt att montera på husvagn, båt och liknande.

Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i bilen blir ofta en svettig plåga. De varma solstrålarna orsakar också att inredningen blir outhärdligt varm, vilket inte bara är obehagligt för passagerarna utan det leder också till att inredningen bleks och spricker.

Med solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare. Vår film har visat sig minska innertemperaturen väsentligt vilket gör att du inte behöver lika mycket AC. Därmed minskar också risken för förkylningar och nackstelhet som följd av för mycket AC.

Dessutom så skyddar filmen mot de farliga UV-strålarna som kan bidra till för tidigt åldrande och hudcancer. Filmen reducerar även bländande ljus och starkt solsken vilket gör att det blir behagligare att köra.

Skulle ni råka ut för en olycka, exempelvis kollidera med ett djur så, så ger solfilmen ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador från glasfragment minskar.

Vår solfilm finns i i flera olika nyanser. Kör säkrare, svalare och i större komfort med solfilm på rutorna!

Llumar Esprit solfilm finns med 4 olika ljusinsläpp; 5%, 15%, 35% och 50%.

Vi säljer även Johnsson solfilm på löpmeter för eget montage. Den finns i 5%, 20%, 30% och 45% ljusinsläpp. Bredden på filmen är 101 cm och normalt räcker 3 löpmeter till en kombi med 5 rutor. Du kan även köpa professionella verktyg av oss för bästa resultat när du monterar.

Läs mer

PPF Stenskottsskydd

Lackskyddsfilmen skyddar din lack mot repor, dörruppslag, stenskott, insekter och i vissa fall vandalisering. Den går även att använda för renovering av nedmattade strålkastarglas eftersom filmens klister går in i repor och porer och ger en helt klar och skyddande yta. Filmens självläkande egenskaperna aktiveras genom direkt solljus eller varmt vatten. Eftersom filmen har en mycket glatt yta så rinner vatten och smuts av mycket lätt. Värt att veta är att det ej går att montera reklam eller dekaler på stenskottsskyddet. Vi har specialutbildad personal för montering av stenskottsskydd.

Exempel på utsatta ytor

  • Främre stötfångar
  • Instegslister
  • Backspegelskåpor
  • Strålkastarglas
  • A-stolpar
  • Skärmkanter
  • Stötfångare bak
  • Ovanför vindrutan
  • Insidan av dörrhandtag
  • Alla lackerade ytor
Läs mer

Våra leverantörer

Kontaktperson

Magnus Lindén
013- 495 95 01
magnus@dekorreklam.se