Display & dekor

Scrolla neråt eller klicka på bilderna för att komma direkt till informationen…

Dekaler

Affischer

Fototapet

Fönsterdekor

Gatupratare

Golvdekaler

Kontrastmarkering

Mässor & event

Papperstryck

Produktion

Profilprodukter

Rollups

Magnetdekaler

Solfilm på fastighet

Väggdekor

Printa på textil

Dekaler

I alla former och färger.
Dekaler, stickers, klistermärken eller klisteretiketter, ja kärt barn har många namn. Kalla det vad du vill, vi tillverkar dem i alla former och färger du kan tänka dig!

Dekal på bilen, på båten, på postlådan, i butiken, på matförpackningen eller varför inte direkt på asfalten? Oavsett om den ska sitta inomhus eller utomhus, vara flyttbar eller permanent, om den är stor eller liten så kan vi tillverka den! Kanske en logga eller bara en text eller ett vackert motiv. Det är endast fantasin som sätter gränserna!

Det finns så många olika varianter på dekaler, tillverkningssätt och slutförande så det är nästan omöjligt att lista allt. Trots att vi har hållit på med dekaler under många år så dyker det ständigt upp nya användningsområden och nya idéer, det är en del av fascinationen med just dekaler. Materialen utvecklas också i en rask takt och numera finns det även statiska dekaler utan klister! Nedan har vi försökt dela upp dekalerna efter olika tillverkningssätt och deras användningsområden.

Eftersom miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt för oss så håller vi självklart koll på nya material som kommer ut på marknaden. Fråga oss gärna om detta så berättar vi mer om vilka alternativ det finns.

Samtliga material vi använder är godkända inom EU.

Vi håller på att uppdatera vår hemsida.
Mer info kommer!

Kontakta oss för mer information!